Savetovanje

 

Izdavačko preduzeće "Glosarijum" već 20 godina, u proleće i jesen, u Vrnjačkoj Banji, održava naučna, stručna, ali pre svega edukativna savetovanja na najrazličitije teme iz oblasti prava i za predavače bira najeminentnije stručnjake. Teme savetovanja uglavnom prate najnovije donete zakone. Želja nam je da učesnici savetovanja dobiju odgovore na sva pitanja koja u njihovom svakodnevnom radu predstavljaju problem ili im stvaraju nedoumice, a takvih pitanja ima mnogo.

Savetovanja iz prethodnih godina

 

Iskoristite mogućnost da kreirate svoje savetovanje - savetovanje samo za Vas i Vaše potrebe
Omogućite sebi stručno usavršavanje na najlakši, najbrži i najjeftiniji način!

Nažalost, ekonomska situacija u zemlji uticala je da veliki broj državnih organa i institucija, ustanova, sudova i preduzeća ne može da omogući svojim zaposlenima da prisustvuju stručnim savetovanjima. To je razlog da IP “Glosarijum“ počne da organizuje i In house – “Kućna” – savetovanja, koja bi omogućila stručno usavršavanje zaposlenih uz znatno smanjenje troškova. Osim uštede, ovakva savetovanja omogućavaju da učesnici dobiju detaljnije informacije, s obzirom da je celo savetovanje usmereno ka rešavanju konkretnih problema.
Savetovanje bi se održalo na temu ili teme koje vi odaberete, u prostorijama koje vi odaberete, kao i u vreme koje vama najviše odgovara.
S obzirom da redakcija časopisa “Izbor sudske prakse” okuplja najeminentnije stručnjake iz svih oblasti prava, u prilici smo da obezbedimo učešće predavača koji će moći da daju najbolje predloge i sugestije za rešavanje konkretnih problema i pomognu u rešavanju spornih pitanja.
Od većih preduzeća, za ovakav vid edukacije su se više puta odlučili JP Pošta Srbije, NIS AD...

Ukoliko ste zainteresovani, sve dodatne informacije možete dobiti na tel./faks: 00 381 11 2182-163, e-mail: glosarijum@glosarijum.com ili izborsp@glosarijum.com